Збірна України обіграла польський клуб у закритому товариському матчі

Збірна України обіграла польський клуб у закритому товариському матчі

Збірна України перемогла з рахунком 2:0 фото: УАФ/Facebook

Україна перемогла польську «Лехію» перед вирішальним поєдинком відбору на Євро-2024

Збірна України з футболу перемогла польську «Лехію» в закритому товариському матч з рахунком 2:0.

Будь ласка, читайте текст після реклами

Поєдинок проти гданської «Лехії» став підготовчим для України під час міжнародної паузи в листопаді. Зустріч проти польської команди відбулася перед вирішальним матчем в кваліфікації на Євро-2024 проти Італії (20 листопада).

Матч проти «Лехії» пройшов у Гданську. Поєдинок був повністю закритим для журналістів та вболівальників. Також не велася трансляція зустрічі.

Будь ласка, читайте текст після реклами

Україна здобула перемогу з рахунком 2:0. Голами українці відзначилися у кожному з таймів. У першому таймі забив Олександр Піхальонок, а після перерви – Єгор Назарина.

У товариській зустрічі з Україною у складі «Лехії» зіграли три українські футболісти. З перших хвилин на полі з’явився півзахисник Іван Желізко. Воротар Богдан Сарнавський вийшов на увесь другий тайм, а півзахисник Максим Хлань увійшов у гру на 59-й хвилині.

Матч проти Італії Україна проведе у понеділок, 20 листопада, в німецькому Леверкузені. Початок зустрічі – о 21:45 за київським часом.

Наразі Україна випереджає Італію на три очки, однак суперник має гру в запасі. У п’ятницю, 17 листопада, підопічні Лучано Спаллетті зіграють у Римі проти Північної Македонії.

Будь ласка, читайте текст після реклами

Нагадаємо, Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) повернувся до звичного формату заявок національних команд на головний форум чотириріччя для Старого світу. Збірні-учасниці Євро-2024 зможуть привезти на турнір 23-х футболістів.

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *