УЄФА скоротив заявки збірних на Євро-2024

УЄФА скоротив заявки збірних на Євро-2024

Євро-2024 прийме Німеччина на десяти стадіонах фото з відкритих джерел

Збірні-учасниці Євро-2024 зможуть привезти на турнір 23-х футболістів

Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) повернувся до звичного формату заявок національних команд на головний форум чотириріччя для Старого світу. Про це повідомляє Sky Sport.

Будь ласка, читайте текст після реклами

Збірні-учасниці Євро-2024 зможуть привезти на турнір 23-х футболістів. Натомість на чемпіонаті 2020 року заявки були розширені до 26-ти виконавців.

Зміни на минулому Євро, що пройшов у 2021 році, були пов’язані з пандемією коронавірусу. Тоді спортсмени активно хворіли COVID-19, тож функціонери перестрахувалися від зривів графіку матчів. Тепер у регламент змагань повернули попередню норму.

Будь ласка, читайте текст після реклами

Українська збірна 20 листопада в очному протистоянні з італійцями визначить долю другої путівки на Євро-2024 від групи C. Наразі «синьо-жовті» набрали 13 очок, зігравши сім поєдинків. Натомість збірна Італії записала в актив 10 пунктів після шести матчів.

Турнір прийме Німеччина на десяти стадіонах. Змагання триватимуть місяць – із 14 червня до 14 липня.

Матч-відкриття відбудеться на «Альянц Арені» в Мюнхені, а фінал – на берлінському «Олімпіаштадіоні». Також поєдинки чемпіонату Європи приймуть Гамбург, Гельзенкірхен, Дортмунд, Дюссельдорф, Кельн, Лейпциг, Франкфурт-на-Майні. Турнір складатиметься з групового турніру та плей-офф.

Господар змагань отримав місце на Євро-2024 автоматично. Ще 23 команди потраплять на форум після кваліфікації. Продаж квитків на турнір стартував на початку жовтня.

Будь ласка, читайте текст після реклами

Нагадаємо, Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) презентував офіційний талісман чемпіонату Європи з футболу, який відбудеться в Німеччині з 14 червня по 14 липня 2024 року.

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *