Тенісистка-лесбійка з РФ, яка засудила війну, заявила, що боїться повертатися додому

Тенісистка-лесбійка з РФ, яка засудила війну, заявила, що боїться повертатися додому

Одна із найсильніших ракеток світу та найкраща тенісистка Росії заявила, що засуджує війну фото з відкритих джерел

Дар’я Касаткіна розповіла, що не повернеться до Росії і не шкодує про це

Російська тенісистка та відкрита лесбійка Дар’я Касаткіна в інтерв’ю Times розповіла, що їй небезпечно повертатись додому. Одна із найсильніших ракеток світу та найкраща тенісистка Росії заявила, що засуджує війну.

Будь ласка, читайте текст після реклами

«Зараз для мене небезпечно повертатись додому, з огляду на існуючий режим. Людині із нетрадиційною орієнтацією, яка засуджує війну, просто неможливо повернутися назад. Але я не шкодую про це навіть на один відсоток. Коли почалась війна і все перетворилось у пекло, мене сильно накрило і я просто вирішила, мовляв, до біса все.

Я не могла більше тримати все в секреті. Я хотіла заявити про свою позицію щодо війни і своєї сексуальної орієнтації. Що було важко, через країну звідки я, де бути гей-персоною – неприйнятно. Але я відчула, що наче несу на плечах рюкзак із камінням.

Будь ласка, читайте текст після реклами

Мені просто хотілось його скинути. Після цього були деякі наслідки, але єдине, що мене турбувало – це мої батьки, і з ними було все гаразд. Вони мною пишаються», – сказала Касаткіна.

Нагадаємо, переможниця Australian Open Аріна Соболенко несподівано зізналася, що хотіла завершити кар’єру після вторгнення Росії в Україну. Перша ракетка Білорусі почувалась жахливо через те, що її країна стала співучасником війни, а сама вона почала отримувати безліч погроз.

Також Федерація тенісу України звернулася до Національного олімпійського комітету та Міністерства молоді та спорту з закликом не забороняти українцям брати участь у змаганнях разом із російськими та білоруськими спортсменами.

 

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *