У Нью-Йорку відбулася прем’єра фільму Птушкіна «Ми, наші улюбленці та війна»

У Нью-Йорку відбулася прем’єра фільму Птушкіна «Ми, наші улюбленці та війна» Фото 17.05.2024 06:24 Укрінформ У Нью-Йорку в одному з престижних кінозалів Мангеттена відбувся прем’єрний показ документальної стрічки українського блогера Антона Птушкіна «Ми, наші улюбленці та війна».

Як передає власний кореспондент Укрінформу у Нью-Йорку, захід організували волонтерська організація «Разом для України» спільно із Постійним представництвом України ООН.

Як пояснив Птушкін, головна ідея фільму проста – «достукатися до західної авдиторії, розповісти про війну зрозумілими для людей засобами».

У кінозалі також був організований аукціон з продажу постера із зображенням одного з героїв стрічки – пса Патрона. Постер пішов з молотка за $4300.

Як зазначив Птушкін у коментарі Укрінформу, одноразові некомерційні покази відбудуться у Вашингтоні, Канаді та Великій Британії. Водночас зараз, за його словами, ведуться переговори з іноземними компаніями стосовно демонстрації стрічки у «комерційних цілях».

Представниця організації «Разом» Ольга Яричківська розповіла Укрінформу, що кошти, зібрані від квитків та аукціону, підуть на програми допомоги Харкову.

«Ми працюємо у трьох напрямках стосовно допомоги Харкову.  По-перше, надаємо підтримку нашим військовим, які захищають місто, по-друге, медикам, корті там працюють, і по-третє, цивільному населенню», – зазначила Яричківська.

Фільм «Ми, наші улюбленці та війна» включає історії про те, як українці рятували домашніх і диких тварин під час повномасштабної російської війни. Прем’єра фільму в Україні відбулася 4 квітня 2024 року.

Кіно Нью-Йорк США Тварини Пес Патрон

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *