Померла зірка серіалів «Район Беверлі-Гіллз» і «Всі жінки – відьми» Шеннен Догерті

Померла зірка серіалів «Район Беверлі-Гіллз» і «Всі жінки – відьми» Шеннен Догерті 14.07.2024 17:06 Укрінформ Померла американська акторка, відома за серіалами «Район Беверлі-Гіллз» та «Всі жінки – відьми» Шеннен Догерті, яка боролася з раком, у віці 53 років.

Про це повідомила у неділю її публіцист Леслі Слоан у коментарі журналу People, передає Укрінформ.

«З важким серцем я підтверджую смерть акторки Шеннен Догерті. У суботу, 13 липня, вона програла битву з раком після багатьох років боротьби з цією хворобою… Сім'я просить про усамітнення в цей час, щоб вони могли переживати горе спокійно», — сказала Слоан.

Популярність акторка отримала після виходу серіалу «Беверлі-Гіллз, 90210» у 1990 році. У 1998 році вона отримала одну з головних ролей у серіалі «Усі жінки – відьми».

У березні 2015 року Догерті був поставлений діагноз рак молочної залози. Про хворобу акторки стало після того, як вона подала позов проти свого колишнього менеджера Таннера Мейнстейна, який неправильно оформив її медичне страхування, через що, на думку голлівудської зірки, вона не отримала належного лікування, а рак пішов метастазами на лімфатичну систему.

У травні 2016 року вона перенесла мастектомію, трохи пізніше хіміотерапію, після чого почала радіотерапію. Через рік акторка повідомила про ремісію. Однак у 2020 році в одному з телешоу Догерті розповіла, що хвороба повернулася і прогресує.

Як повідомляв Укрінформ, у віці 75 років померла американська кінозірка Шеллі Дювалл, яка здобула широку популярність завдяки ролі в фільмі Стенлі Кубрика "Сяйво".

Фото: AdMedia / Global Look Press

Кіно Рак Актор Серіал

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *