Linkin Park оголосив про возз’єднання гурту після семирічної перерви

Linkin Park оголосив про возз’єднання гурту після семирічної перерви 06.09.2024 14:27 Укрінформ Американський рок-гурт Linkin Park після семирічної перерви вирушить у тур і випустить альбом, записаний із новим складом музикантів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Variety із посилання на заяву гурту під час виступу у Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія, 5 вересня.

Новою співвокалісткою Linkin Park стане співачка Емілі Армстронг – одна із засновниць гурту Dead Sara. Крім Армстронг до гурту приєднався новий барабанщик на ім’я Колін Бріттейн.

Гітарист і вокаліст гурту Майк Шинода, гітарист Бред Делсон, бас-гітарист Дейв Фаррелл та діджей Джо Хан, які грали у гурті від 1996 року, залишаться у складі Linkin Park.

Перший альбом колективу із оновленим складом дістав назву «From Zero», реліз якого відбудеться 15 листопада. Новий альбом стане першою повноцінною роботою Linkin Park відтоді, як у 2017 році із життя пішов фронтмен гурту Честер Беннінгтон. Водночас першою піснею гурту за останні сім років стала композиція «The Emptiness Machine».

Рок-гурт вирушить у тур із шістьма концертами у Лос-Анджелесі, Нью-Йорку, Гамбурзі, Лондоні, Сеулі та Боготі.

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці серпня учасники легендарного британського рок-гурту Oasis після 15-річної перерви оголосили про возз'єднання і проведення світового турне наступного року.

Фото: James Minchin III

Музика Linkin Park Рок

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *