Організатори Євробачення оштрафували українців за футболки з написом Free Azovstal Defenders

Організатори Євробачення оштрафували українців за футболки з написом Free Azovstal Defenders 15.05.2024 10:17 Укрінформ Організатори пісенного конкурсу "Євробачення-2024" оштрафували українську делегацію за напис на футболках Free Azovstal Defenders, яким вони нагадали про військовополонених.

Як передає Укрінформ, про це співачка alyona alyona повідомила в Instagram.

За її словами, будь-які надписи та бренди були заборонені, охорона перевіряла весь одяг, і якщо на ньому був надпис, просили зняти його або ж заклеювали надписи чорним скотчем.

«Ми знали, що коли будуть показувати повтори виступів всіх артистів, то будуть показувати і саму делегацію. Тому коли до нас підійшла камера, наша команда швидко розкрилася і показали наш заклик на весь світ. Ми дуже ризикували, проте все вийшло. Відбилися просто фінансовим штрафом», – зазначила вона.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Альона (@alyona.alyona.official)

За словами співачки, складнощи почались ще на етапі роздрукування логотипу на футболках. Довелося обдзвонити декілька поліграфій, які не працювали або відмовлялися робити принт.

Як повідомляв Укрінформ, Євробачення-2024, яке пройшов у шведському місті Мальме, завершився перемогою Швейцарії. Україна посіла третє місце, її представляли alyona alyona і Jerry Heil із композицією Teresa&Maria.

Фото: Instagram / alyona.alyona.official

Азовсталь Євробачення Конкурс Музика Штраф

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *