monobank виплатить 1 млн грн тому, хто виявить вразливість в мобільно…

monobank виплатить 1 млн грн тому, хто виявить вразливість у мобільному застосунку

monobank пропонує 1 млн грн за злам його застосунку

Мобільний monobank запропонував всім бажаючим приєднатися до пошуку вразливостей в його застосунку. Для цього банк відкрив свій програмний код і пропонує 1 млн грн за злам його застосунку.

бизнес фестиваль

Адаптуйте бізнес-стратегію до сучасних викликів разом з управлінцями «Біосфера», Ajax, Bolt, Prom.ua, Uklon та ще понад 60 топових компаній 13 грудня на GET Business Festival отримайте перевірені стратегії залучення інвестицій для бізнесу, просування продукту онлайн та цифровізації бізнесу. Забронювати участь

Про це повідомив співзасновник банку Олег Гороховський.

Він нагадав, що є така світова практика — bug bounty program — це пропозиція бізнесу для розробників, що дає можливість отримати компенсацію за повідомлення про помилки в продукті. Особливо ті, що стосуються питань безпеки та вразливостей. Таку практику використовують майже усі світові компанії: Apple, Google, Microsoft та інші.

“Сьогодні ми запрошуємо усіх охочих до першого сезону пошуку вразливостей в monobank і для цього навіть відкриваємо вам свій програмний код”, – зазначив Гороховський.

Підписуйтесь на Telegram-канал delo.ua

Дати проведення хакатону: з 17.11.23 по 01.12.2023 включно.

Призовий фонд становить 1 мільйон гривень.

Мета: пошук вразливостей в мобільному застосунку monobank.

Детальні умови участі та класифікація типів вразливостей за посиланням.

Для участі реєструйтесь за посиланням до 30.11 включно.

Як раніше повідомлялося, monobank запускає доставку своїх фізичних платіжних карток у понад 180 країн світу. Для цього у меню оформлення фізичної картки для користувачів “все зроблено дуже просто”, але для замовлення послуги треба оновити додаток.

Зауважимо, monobank не має традиційних відділень з касами для обслуговування клієнтів. Основний функціонал та переваги зосереджені у фірмовому застосунку. Щоб оцінити всі можливості, необхідно мати позитивний баланс на картковому рахунку. Поповнити його можна різними способами. Детальніше про це читайте в матеріалі Delo.ua.

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *