Звільнений з російського полону медик відреагував на арешт Павелка

Звільнений з російського полону медик відреагував на арешт Павелка

Дмитро Кубряк та Андрій Павелко фото з відкритих джерел

Кубряк також звернувся до президента України Володимира Зеленсткого із закликом втрутитися в дану ситуацію

Військовий лікар, нейрохірург, герой-захисник Маріуполя і водночас рефері Української асоціації футболу Дмитро Кубряк на своїй сторінці у Facebook відреагував на арешт керівника УАФ Андрія Павелка.

Будь ласка, читайте текст після реклами

«Слава Україні!

Рідко ділюся власними думками у соціальних мережах, але іноді виникають такі моменти, коли мовчати просто неможливо.

Будь ласка, читайте текст після реклами

Нагадую, що війна росії проти України почалася не 24.02.2022 року. На мою думку, цілеспрямована агресивна діяльність з боку рф, направлена на знищення української ідентичності та державності тривала усі роки Української Незалежності.

Для здійснення цих намірів російська п’ята колона працювала у всіх гілках влади в Україні: законодавчій, виконавчій та судовій.

Ціною двох революцій, втрати частини території та тисяч життів своїх кращих синів та доньок, Україна нарешті отримала законодавчу та виконавчу владу, які зацікавлені в існуванні, процвітанні та розвитку нашої держави. Завдяки титанічним зусиллям Володимир Зеленський, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України забезпечується сталий рух України до європейських та євро-атлантичних інституцій.

Проте в Україні існує третя гілка влади – судова – на необхідності реформи якої Ви, пане Президенте, постійно наголошуєте і на яку так чекає українське суспільство. Ми зневажаємо репресивну систему країни-агресора, коли під надуманими та вигаданими приводами політичних опонентів, громадських активістів та простих пересічних росіян звинувачують та кидають за грати. І всі прекрасно розуміють, що там людям не варто сподіватись на справедливість та неупередженість, а всі рішення заздалегідь написані у владних кабінетах. Саме поняття “людина”, її права та свободи в росії не варті нічого.

Будь ласка, читайте текст після реклами

Ми ж не хочемо так як в росії?

Переконаний, що футбол давно перестав бути лише видом спорту. Для мільйонів людей у всьому світі футбол став філософією та релігією. І перемоги на футбольному фронті Україна здобула ще на початку повномасштабної агресії РФ, коли завдяки безкомпромісній та жорсткій позиції Української асоціації футболу та її президента Андрія Васильовича Павелка, агресорів викинули з усіх міжнародних змагань. Потім було реалізовано неймовірне – проведено Чемпіонат України з футболу. Проте комусь ці успіхи не подобаються і хтось вважає, що саме зараз потрібно з’ясувати стосунки в українському футболі та знести  з посади президента Національної футбольної асоціації.

Саме ЗНЕСТИ. Бо те, що зараз влаштовує судова система проти УАФ, я по-іншому назвати не можу. Нахабно та зухвало справа за одну ніч передається в “потрібний” суд, в якому ухвалюється “потрібне” рішення. Що в результаті? Країна-агресор позбувається свого головного подразника та “кістки в горлі” у футболі в особі члена Виконкому УЄФА Андрія Павелка, який на рівні УЄФА та ФІФА міцно тримає українські позиції.

Кому це все вигідно та навіщо це все робиться – питання риторичне», – написав він.

Кубряк також звернувся до президента України Володимира Зеленсткого із закликом «втрутитися в дану ситуацію, не допустити продовження правового свавілля та реалізувати таку очікувану судову реформу».

Будь ласка, читайте текст після реклами

Нагадаємо, відомий український футболіст і тренер, володар «Золотого м’яча» Олег Блохін, який брав участь у судовому засіданні щодо обрання запобіжного заходу керівнику УАФ Андрію Павелко, відреагував на його арешт. Блохін назвав відповідне рішення суду ганьбою.

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *