Усик і Ф’юрі почали штовхатися під час битви поглядів

Усик і Ф'юрі почали штовхатися під час битви поглядів

Під час дуелі поглядів Ф’юрі почав штовхати Усика головою і вигукувати погрози фото: Getty Images

Українець та британець влаштували дуель поглядів на пресконференції

Український боксер Олександр Усик та британець Тайсон Ф’юрі провели дуель поглядів на пресконференції у Лондоні, де оголосили офіційну дату бою за титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.

Будь ласка, читайте текст після реклами

Бій за звання першого з 1999 року абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі відбудеться 17 лютого в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія).

Боксери завершили спілкування з журналістами та підійшли один до одного. Під час дуелі поглядів Ф’юрі почав штовхати Усика головою і вигукувати погрози. У результаті організаторам довелось розвести боксерів окремо, однак Ф’юрі й далі вигукував агресивні фрази на адресу українця. 

Тайсон Ф’юрі заявив, що відбере всі пояси Усика. 

Нагадаємо, бій між українцем Олександром Усиком та британцем Тайсоном Ф’юрі за звання абсолютного чемпіона в надважкій вазі відбудеться 17 лютого 2024 року.

Будь ласка, читайте текст після реклами

Раніше повідомлялося, що бій між британським боксером Тайсоном Ф’юрі та українцем Олександром Усиком перенесли на початок наступного року. Боксери мали зустрітись 23 грудня в Саудівській Аравії.

Олександр Усик зустрівся з володарем титулу WBC Тайсоном Ф’юрі після важкої перемоги останнього над бійцем змішаних мистецтв Френсісом Нганну. Після перемоги Ф’юрі на ринг піднявся 36-річний український боксер. Усик та Ф’юрі зійшлися в першій битві поглядів перед прийдешнім поєдинком.

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *