Українська тенісистка потиснула руку росіянці на турнірі Australian Open (відео)

Українська тенісистка потиснула руку росіянці на турнірі Australian Open (відео)

Українка Єлизавета Котляр подала руку російській суперниці Владі Мінчевій фото: скриншот відео

Пропагандистські ЗМІ підхопили інцидент на Відкритому чемпіонаті Австралії 

Українська тенісистка Єлизавета Котляр поступилася російській суперниці Владі Мінчевій у першому раунді юніорського Відкритого чемпіонату Австралії (Australian Open).

Будь ласка, читайте текст після реклами

Зустріч закінчилася з рахунком 6:2, 6:4 на користь російської тенісистки. Після поразки 16-річна українка підійшла до сітки та потиснула руку росіянці. Пропагандистські ЗМІ вже підхопили інцидент.

Будь ласка, читайте текст після реклами

«Вони молодці, що так вчинили. Теніс завжди виділявся серед інших видів спорту. Спорт поза політикою – це було доведено», – сказав президент Федерації тенісу Росії Шаміль Тарпіщев у коментарі пропагандистському російському агентству ТАСС.

Нагадаємо, що український тенісист Денис Молчанов несподівано пробився до 1/8 фіналу парного розряду Відкритого чемпіонату Австралії 2024.

Як повідомлялося, сім тенісисток в основі Australian Open є новим рекордом України на австралійському тенісному мейджорі – до цього найбільше спортсменок (шість гравчинь) представляли нашу країну в Мельбурні у 2008 році. Останні учасниці визначилися в Мельбурні в п’ятницю, 12 січня.

Читайте також: Польський шахіст відмовився тиснути руку росіянину на Чемпіонаті світу (відео)

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *