Російський борець, який візьме участь в Чемпіонаті Європи, відвідував окуповані території України

Російський борець, який візьме участь в Чемпіонаті Європи, відвідував окуповані території України

Ганішов (крайній ліворуч) – є віцечемпіоном світу з вільної боротьби у ваговій категорії до 74 кілограм серед спортсменів до 23 років фото: UWW

Імам Ганішов назвав тимчасово окупований Крим – Росією

Російський борець Імам Ганішов незаконно перебував на окупованих Росією територіях України: у листопаді минулого року він відвідував російського військового, який на той момент перебував на окупованій частині Запорізької області. Про це повідомляє Watchers.

Будь ласка, читайте текст після реклами

«Нейтральний» учасник чемпіонату Європи з боротьби росіянин Імам Ганішов має дружні стосунки з одним з російських окупантів, який перебуває на окупованій території України виконуючи бойові завдання у складі російської загарбницької армії. Про це свідчать відкриті дані з соцмереж друзів Ганішова.

Імам Ганішов та російський окупант

Імам Ганішов та російський окупант watchers.media

Так у листопаді минулого року на своїй сторінці в Instagram Ганішов зробив репост «сторіз» з інстаграма російського військового з ніком esenbaev.61. На ній був зображений сам російський окупант зі зброєю та Ганішов.

Будь ласка, читайте текст після реклами

«Цивільні також до нас приходять», – саме так це фото підписав російський військовий. Російський військовий також позначив на своїй сторіс інстаграм-сторінку Ганішова – @imam_.74

Варто зазначити, що, судячи з інших світлин та відео, які esenbaev.61 публікував в Instagram, на той момент він перебував на окупованій частині Запорізької області. Зокрема, він публікував фото, де в геолокації було зазначене окуповане місто Токмак.

Окрім того, російським військовим заборонено брати з собою зброю, коли вони покидають окуповану територію України та їдуть у відпустку на територію Росії. Це свідчить про те, що фото військовослужбовця з Ганішовим було зроблено на окупованій території.

Будь ласка, читайте текст після реклами

Пізніше Ганішов опублікував в сторіс відео з окупованого Севастополя. Цікаво, що на ній окремо зазначено, що Севастополь «нейтральний борець» вважає частиною Росії.

Ганішов є доволі титулованим борцем. Минулого року він став віцечемпіоном світу з вільної боротьби у ваговій категорії до 74 кілограм серед спортсменів до 23 років.

Як наголошує видання, справа Ганішова доводить, що UWW (Об’єднаний світ боротьби – таку назву носить федерація, яка включає в себе вільну, класичну та жіночу боротьбу) не проводить реальної перевірки росіян, яких допускає до змагань.

Нагадаємо, спортсмени просять не допустити росіян, які підтримують війну, до Олімпійських Ігор-2024

Стало відомо, що російський призер чемпіонату світу з дзюдо воює проти України.

Читайте також: Нардеп Беленюк відреагував на рішення МОК допустити росіян до Олімпіади-2024

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *