Путін доручив Мінспорту РФ сформувати пропозиції щодо участі росіян в Олімпіаді

Путін доручив Мінспорту РФ сформувати пропозиції щодо участі росіян в Олімпіаді

Олімпійські ігри в Парижі відбудуться з 26 липня по 11 серпня 2024 року

Російський диктатор Володимир Путін доручив Олімпійському комітету Росії та Міністерству спорту РФ зробити пропозиції щодо участі в Олімпіаді.

Будь ласка, читайте текст після реклами

Про це сьогодні, 25 лютого, повідомив помічник президента РФ Ігор Левітін на пленарному засіданні «Успіхи розвитку сфери фізичної культури та спорту», яке відбувається на виставці-форумі «Росія».

«Президентом доручено Мінспорту та Олімпійському комітету Росії дати пропозиції щодо участі наших спортсменів в Олімпіаді в Парижі. Оскільки вже йдуть відбіркові змагання, необхідно визначитися щодо кожної федерації, на яких умовах вони братимуть участь у Іграх і які їм будуть надані декларації з боку міжнародних спортивних організацій, щоб ми ухвалили рішення щодо участі наших спортсменів», – сказав Левітін.

Будь ласка, читайте текст після реклами

Олімпійські ігри в Парижі відбудуться з 26 липня по 11 серпня 2024 року.

Нагадаємо, понад 200 українських атлетів підписали відкритий лист до президента Франції Емманюеля Макрона, пані мера Парижа Анн Ідальго, міністерки спорту Франції Амелі Удеа-Кастері та до голови Оргкомітету Олімпійських та Паралімпійських ігор 2024 Тоні Естанге.

Спортсмени просять заблокувати можливість росіянам, які підтримують війну, брати участь в Олімпійських іграх у Парижі.

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *