Під Бахмутом загинув 21-річний хокеїст Владислав Лихошва

Під Бахмутом загинув 21-річний хокеїст Владислав Лихошва

Владислав народився 21 березня 2002 року в селі Михайлівка-Рубежівка фото з відкритих джерел

Владислав Лихошва – вже четвертий український хокеїст, життя якого відібрала війна

На війні загинув 21-річний український хокеїст Владислав Лихошва. Про це повідомила Федерація хокеї України на своєму офіційному сайті.

Будь ласка, читайте текст після реклами

Повідомляється, що спортсмен загинув 15 липня поблизу Бахмута. Після закінчення школи він відслужив термінову службу, а після повномасштабного вторгнення вступив до лав ЗСУ, де служив у 3-й окремій штурмовій бригаді. Зазначимо, що Владислав виступав за аматорський київський клуб «Автомобіліст».

Владислав народився 21 березня 2002 року в селі Михайлівка-Рубежівка Бучанського району на Київщині, навчався у Дмитрівці Бучанського району. З ранніх років займався хокеєм.

Будь ласка, читайте текст після реклами

Після закінчення школи Лихошва відслужив строкову службу, а після початку великої війни приєднався до лав Збройних сил України, де служив у 3-тій окремій штурмовій бригаді.

Поховали молодого воїна 22 липня у рідній Михайлівці-Рубежівці.

Владислав Лихошва – вже четвертий український хокеїст, життя якого відібрала війна. Раніше в боях з російськими окупантами полягли 26-річний Ярослав Гаркавко, 19-річний Олександр Колонюк і 42-річний Олександр Хміль, чемпіон України-2007.

Нагадаємо, триває 527-ма доба повномасштабної війни Росії проти України. Протягом минулої доби відбулось близько 40 бойових зіткнень. Росія продовжує завдавати ударів по мирному населенню України,

Будь ласка, читайте текст після реклами

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *