Перерізало горло ковзаном: хокеїст отримав смертельну травму просто під час матчу

Перерізало горло ковзаном: хокеїст отримав смертельну травму просто під час матчу

Джонсона терміново доправили до лікарні, проте врятувати його не вдалося фото з відкритих джерел

Матч було перервано, а близько 8 тисяч глядачів, які були присутні на грі, попросили залишити арену

Трагічний випадок стався під час поєдинку Кубка Великої Британії з хокею. Колишній гравець клубу НХЛ «Пітсбург Пінгвінз» Адам Джонсон зазнав смертельної травми. Як повідомляє New York Post, 29-річний хокеїст «Ноттінгем Пантерз» на 33-й хвилині матчу проти «Шеффілд Стіллерз» зіткнувся із суперником та отримав поріз шиї лезом ковзана.

Будь ласка, читайте текст після реклами

Джонсона почала заливати кров. Спочатку він спробував самостійно дістатися лавки запасних, але знепритомнів, а лікарям команди довелося реанімувати його просто на льоду.

Будь ласка, читайте текст після реклами

Матч було перервано, а близько 8 тисяч глядачів, які були присутні на грі, попросили залишити арену.

Джонсона терміново доправили до лікарні, проте врятувати його не вдалося. Менш ніж за добу хокеїст пішов з життя від отриманої травми.

«Із розбитим серцем повідомляємо, що нападник «Ноттінгем Пантерз» Адам Джонсон, на жаль, помер після жахливого нещасного випадку в суботньому матчі між «Шеффілдом» і «Ноттінгемом». Усі, хто пов’язаний з лігою, думають про сім’ю, друзів і товаришів Адама в цей неймовірно сумний і важкий час. Ми також просимо всіх у цей час поважати приватне життя родини Адама», – ідеться в заяві британської хокейної ліги.

Джонсон провів у «Піттсбург Пінгвінз» два сезони в НХЛ від 2018-го до 2020 року, але зіграв лише 13 матчів, відзначившись одним голом та чотирма результативними передачами.

Будь ласка, читайте текст після реклами

Нагадаємо, Міністерство молоді та спорту України ще в травні отримало лист від Служби безпеки України про наявність російського паспорта в головного тренера національної хокейної збірної Вадима Шахрайчука.

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *