Німеччина виступила проти рішення УЄФА повернути російських юніорів на змагання

Німеччина виступила проти рішення УЄФА повернути російських юніорів на змагання

МВС Німеччини виступило з критикою рішення УЄФА допустити на міжнародні турніри юнацькі збірні U-17 з Росії та Білорусі фото з відкритих джерел

Дев’ять країн Європи виступили проти рішення УЄФА дозволити юніорам з РФ та Білорусі виступати у нейтральному статусі.

Міністерство внутрішніх справ Німеччини виступило з критикою рішення УЄФА допустити на міжнародні турніри юнацькі збірні U-17 з Росії та Білорусі. Про це заявила глава міністерства Ненсі Фезер, яку цитує DW із посиланням на агентство SID.

Будь ласка, читайте текст після реклами

«Поки президент РФ Володимир Путін продовжує війну проти України, було б абсолютно неправильно відчиняти Росії та Білорусі двері до міжнародних змагань», – заявила Фезер.

Варто зазначити, що Німецький футбольний союз (DFB) підтримав позицію УЄФА і готовий брати участь у юніорських турнірах з росіянами. При цьому дев’ять країн Європи виступили проти рішення УЄФА дозволити юніорам з РФ та Білорусі виступати у нейтральному статусі.

Будь ласка, читайте текст після реклами

Нагадаємо, Міжнародний керівний орган футболу ФІФА знову дозволив участь у міжнародних змаганнях для представницьких молодіжних збірних Росії на рівні дівчат і хлопців до 17 років.

Раніше Федерація футболу Англії (FA) відмовилась грати проти юніорських команд РФ, попри рішення УЄФА негайно повернути на міжнародну арену збірну Росії U-17.

До слова, віцепрезидент УЄФА Карл-Ерік Нільссон залишив посаду керівника шведського спортивного центру після того, як видання Sky News виявило, що він голосував за скасування повної заборони Росії брати участь у міжнародних змаганнях.

 

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *