Кубок України з футболу повертається: названо дати жеребкування

Кубок України з футболу повертається: названо дати жеребкування

Кубок України по 13 разів вигравали Шахтар та Динамо фото з відкритих джерел

Минулого сезону змагання не були завершені через початок повномасштабної війни

У сезоні 2023/2024 в Україні проводитимуть розіграш національного кубка. Минулого сезону змагання не були дограні через початок повномасштабної війни. Як повідомили у Telegram-каналі «Український футбол з низів», жеребкування перших двох раундів Кубка України відбудеться 21 липня о 13:00.

Будь ласка, читайте текст після реклами

Цікаво, що поки що учасників змагань визначено не до кінця. Тому на цьому етапі невідомо, які команди зіграють на початкових стадіях турніру.

Відомо, що базова дата першого етапу – 29 липня, а другого етапу – 2 серпня.

Будь ласка, читайте текст після реклами

Рекордсменами за кількістю перемог у Кубку України є донецький «Шахтар» та київське «Динамо». Вони вигравали турнір по 13 разів. Ще дві перемоги на рахунку одеського «Чорноморця». Разом турнір вигравали полтавська «Ворскла» та сімферопольська «Таврія».

Зокрема, новий розіграш Прем’єр-ліги України стартує 28 липня. У стартовому матчі першості зіграють київська «Оболонь» та «Колос».

Нагадаємо, в УЄФА оприлюднили рейтинг найшвидших футболістів за підсумками Ліги чемпіонів 2022/23. Український хавбек «Челсі» Михайло Мудрик, який восени грав за «Шахтар» – другий у списку. Його швидкість в одному із матчів склала 36,6 км/год.

До слова, на думку скелетоніста Владислава Гераскевича, українські ЗМІ інколи роблять набагато більше, ніж чиновники, щоб відсторонити російських та білоруських спортсменів від міжнародних змагань.

Будь ласка, читайте текст після реклами

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *