Жіноча та чоловіча волейбольні збірні України перемогли в Золотій Євролізі

Жіноча та чоловіча волейбольні збірні України перемогли в Золотій Євролізі

Жіноча та чоловіча збірні України з волейболу відзначилися впевненими перемогами у Золотій Євролізі фото: cev.eu

Національні команди України впевнено виступили на турнірі та забезпечили собі місце у фіналі

Жіноча та чоловіча збірні України з волейболу продовжили виступи у волейбольній Золотій Євролізі 2023 року і відзначилися впевненими перемогами. Про це свідчать результати поєдинків.

Будь ласка, читайте текст після реклами

Першою змагалася жіноча збірна, яка провела свій третій матч групового етапу Золотої Євроліги.

Українки розпочали гру зі збірною Франції з перемоги у першому сеті – 25:21. Другу партію вони провели ще впевненіше – 25:17. У третьому сеті спортсменки поступились 17:25, а в четвертому – перемогли з рахунком 25:11.

Будь ласка, читайте текст після реклами

Жіноча збірна України гарантувала собі перше місце в групі. За підсумками п’яти турів українки вийшли у фінал Золотої Євроліги. Заключний матч групи «С» відбудеться 18 червня у Франції.

Водночас чоловіча збірна України з волейболу обіграла Бельгію у п’ятому турі групового етапу Золотої Євроліги. Українці впевнено виграли у трьох сетах – 25:21, 25:14 та 25:13.

Таким чином команда здобула п’яту перемогу поспіль на груповому етапі турніру. У наступному матчі збірна України зіграє із Північною Македонією 18 червня. 

Будь ласка, читайте текст після реклами

Нагадаємо, Міжнародна федерація фехтування допустила до Чемпіонату Європи росіянку Валерію Кобзеву, яка підтримує війну проти України. 

До слова, 33-річний вінгер (крайній півзахисник), капітан збірної України Андрій Ярмоленко залишає «Аль-Айн» з Абу-Дабі. 

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *