Іспанія допомогла росіянам і білорусу, які підтримують війну, потрапити на Кубок світу

Іспанія допомогла росіянам і білорусу, які підтримують війну, потрапити на Кубок світу

Литвинович брав участь в агітаційних заходах разом із сином Олександра Лукашенка Віктором

Лебедєва та Литвинович у Німеччині заробили важливі бали, які дозволили їм здобути ліцензії на Олімпіаду

Іспанія видала шенген-візи російським і білоруським батутистам, які підтримують російську агресію проти України. За допомогою цих віз вони змогли потрапити до Німеччини, щоб виступити там на етапі Кубку світу. Про це йдеться в статті журналіста Джонатана Крейна для DW.

Будь ласка, читайте текст після реклами

У матеріалі зазначається, що Німеччина не надавала віз росіянам Яні Лебедєвій, Анжелі Бладцевій, Кирилу Козлову, Данилу Касимову та білорусу Івану Литвиновичу, які підтримують війну проти України.

Та все ж, з допомогою Іспанії, вони зуміли потрапити до Німеччини. У підсумку, Лебедєва та Литвинович на Кубку світу заробили важливі бали, які дозволили їм здобути ліцензії на Олімпіаду у Парижі.

Будь ласка, читайте текст після реклами

Нагадаємо, що російські батутисти в минулому році змагалися на турнірі на тлі військового символу «Z» та російського пропагандистського гасла «Своїх не кидаємо».

Також Бладцева лайкала в Instagram пост з літерою «Z».

Іван Литвинович закликав білорусів голосувати на незаконному референдумі самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка.

Також Литвинович брав участь в агітаційних заходах разом із сином Лукашенка Віктором, який потрапив під санкції ЄС, США, Швейцарії, Канади, Австралії, Нової Зеландії, Великої Британії та Японії за підтримку агресії РФ проти України.

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *