Футбольний тренер не повернувся зі зборів у Туреччині. Клуб зробив офіційну заяву

Футбольний тренер не повернувся зі зборів у Туреччині. Клуб зробив офіційну заяву

Ігор Касьяненко увійшов до тренерського штабу Романа Григорчука в одеському «Чорноморці» на початку 2022 року фото з відкритих джерел

Керівництво ФК «Чорноморець» засудило вчинок свого вже колишнього представника

Футбольний клуб «Чорноморець» підтвердив інформацію про те, що тренер з фізпідготовки Ігор Касьяненко не повернувся до України після зборів за кордоном.

Будь ласка, читайте текст після реклами

«Один з представників клубу, що весь час провів з ФК на зборах, брав повноцінну участь в підготовчому процесі, не зʼявився в аеропорту міста Анталья, коли команда відлітала в аеропорт міста Кишинів. Мова йде про тренера з фізпідготовки Ігоря Касьяненка. Квиток на нього був придбаний, але в літаку на момент відправлення його не виявилося», – йдеться у повідомленні клубу.

Клуб наголошує, що Міністерство молоді і спорту України про цей випадок проінформовано. Керівництво ФК «Чорноморець» засудило такий вчинок свого вже колишнього представника.

Будь ласка, читайте текст після реклами

«Вплинути на таке рішення можливості немає, хоча спроба адекватного діалогу з боку клубу була – у відповідь зіткнулися з непорядністю людини. Проте клуб може вплинути на подальшу кар’єру втікача. Керівництво ФК «Чорноморець» ініціювало процес анулювання Касьяненку тренерської ліцензії», – йдеться у повідомленні.

У клубі зауважують, що той, хто обманув клуб, свого безпосереднього керівника, не має права залишатися у футболі. За словами представників «Чорноморця» ті, хто взяв Касьяненка на роботу, «мають знати про його хист до зради».

Нагадаємо, тренер футбольного клубу прем’єр-ліги не повернувся до України після зборів у Туреччині.

«На відміну від решти членів одеської команди, які не нехтували виданим Міністерством молоді та спорту дозволу на виїзд за кордон під час військового стану в Україні, уродженець Луганська вирушив до США. У цій країні втікач має наміри «кинути якір» разом із своєю сім’єю у Майамі», – йдеться у повідомленні Sport.ua.

Будь ласка, читайте текст після реклами

До слова, український журналіст і ведучий «24 каналу» Олексій Печій виїхав із України у закордонне відряження, після чого заявив, що вже не повернеться назад. Після хвилі обурення Печій оприлюднив публікацію, у якій намагався пояснити свою позицію. Мовляв, «продовжить інформаційну війну за Україну», але перебуваючи в одній із країн Європи.

Читайте також:

  • Троє артистів Львівської опери не повернулися до України з гастролей
  • «Я нікому нічого не винен»: відомий спортивний коментатор пояснив, чому втік за кордон

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *