Французький воротар забив автогол століття у матчі Ліги конференцій (відео)

Французький воротар забив автогол століття у матчі Ліги конференцій (відео)

На 22-й хвилині матчу Дідьє вийшов із воріт та лінії штрафного майданчика й здійснив автогол фото: скріншот з відео

Кумедний момент з автоголом стався в єврокубковій грі

У матчі першого кваліфікаційного раунду Ліги конференцій (ЛК) УЄФА «Сент-Патрікс Атлетік» (Ірландія) – «Дюделанж» (Люксембург) глядачі стали свідками неймовірного автогола у виконанні воротаря гостей Дідьє Депре. Напередодні стали відомі потенційні суперники «Динамо» та «Ворскли» у 3-му раунді відбору ЛК.

Будь ласка, читайте текст після реклами

Колишній воротар молодіжної збірної Франції U-20 Депре зрівняв рахунок у єврокубковій грі.

Будь ласка, читайте текст після реклами

На 22-й хвилині матчу при рахунку 0:1 на користь гостей Дідьє вийшов із воріт і з лінії штрафного майданчика та влучив у свої ворота ударом головою. Ірландські фани були у захваті від дій суперника, влаштувавши йому гучні овації. Проте одноклубники Депре, попри безглуздий автогол, перемогли в гостях з рахунком 2:3 та за сумою двох матчів (3:5) пробилися до другого кваліфікаційного раунду ЛК.

Зазначимо, у наступному раунді єврокубка «Дюделанж» зіграє проти ФК «Гзіра» з Мальти.

Нагадаємо, у неділю в польському місті Гданськ завершився турнір Ліги націй з волейболу 2023 року серед чоловіків. У фіналі господарі майданчика зустрічалися зі збірною США.

До слова, польські прикордонники не пустили до країни російську тенісистку Віру Звонарьову, яка підтримує диктаторський режим Володимира Путіна.

Будь ласка, читайте текст після реклами Читайте також: ПСЖ виключив зі свого складу й виставив на трансфер найдорожчого футболіста світу

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *