Блохін різко відреагував на арешт Павелка

Блохін різко відреагував на арешт Павелка

Олег Блохін фото з відкритих джерел

«Те, що сталося сьогодні у Львівському Суді, нічим іншим як ганьбою я назвати не можу»

Відомий український футболіст і тренер, володар «Золотого м’яча» Олег Блохін, який сьогодні брав участь у судовому засіданні щодо обрання запобіжного заходу керівнику УАФ Андрію Павелко, відреагував на його арешт. Блохін назвав відповідне рішення суду ганьбою, пишуть «Українські новини».

Будь ласка, читайте текст після реклами

«Те, що сталося сьогодні у Львівському Суді, нічим іншим як ганьбою я назвати не можу. Я був присутній особисто. Як людина, що удостоєна з рук президента Володимира Зеленського нагороди «Національна легенда нації», як володар «Золотого м’яча», я прибув до суду, щоб виступити поручителем. Але, виявляється, що можна знецінити всіх і вся, коли є таке замовлення.

На своєму життєвому шляху я багато чого бачив, але ніколи не міг подумати, що таке можливо у нас зараз, коли йде війна.

Будь ласка, читайте текст після реклами

Павелко, скільки його знаю особисто, відстоює інтереси українського футболу. І зараз над ним влаштовують просто показову розправу. Там немає ніяких законних підстав, можете бути у цьому впевнені.

В залі суду, коли виступав прокурор, якого самого тіпало від того, що він говорив, я знаєте, про що думав? Про те, що в цей самий час на другому кінці Україні тривають бої. Молоді люди, які б мали бігати з м’ячем, віддають життя за те, щоб тут… Невже за те, щоб тут відбувалися такі процеси? Щоб тиском і шантажем руйнували український футбол?», – сказав Блохін.

Він додав, що хоче, аби його коментар стосовно арешту Павелка почув Зеленський.

«Я сподіваюсь, що немало ж зробив для нашої України, аби мене почув Володимир Зеленський», – зазначив Блохін.

Будь ласка, читайте текст після реклами

Звертаючись до президента, легендарний тренер сказав:

«Володимире Олександровичу, ми ж знайомі. Для Вас я не людина з якоїсь картинки чи плакату. У мене немає сумнівів у тому, що вам будуть коментувати сьогодні ваші підлеглі те, що сталося. А тому почуйте, будь ласка, і мій коментар. Росія з усім арсеналом її бомб і ракет, не спромоглася зґвалтувати український футбол. А ось продажна прокурорсько-судова купка клерків це зробила. Навіщо? Кому це потрібно?».

Читайте також: Очільник Української асоціації футболу Андрій Павелко потрапив за ґрати

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *