Бійки та збут наркотиків: в ОАЕ затримано провідного футболіста московського «Спартака»

Бійки та збут наркотиків: в ОАЕ затримано провідного футболіста московського «Спартака»

Прокуратура Нідерландів вимагатиме екстрадиції футболіста. Його арешт відомство назвало «результатом конструктивної співпраці з владою Об’єднаних Арабських Еміратів» фото: «СЭ»

Квінсі Промес вважається одним із найкращих легіонерів у Росії

Голландець Квінсі Промес, ексгравець збірної Нідерландів, один із футболістів московського «Спартака» був заарештований у Дубаї (ОАЕ) на запит прокуратури Нідерландів. Про це передає Радіо Свобода.

Будь ласка, читайте текст після реклами

Як стало відомо, на батьківщині Промеса заочно засуджено до 7,5 років в’язниці за звинуваченнями в контрабанді наркотиків, а також нанесенні ножового поранення своєму двоюрідному братові.

Наприкінці лютого Квінсі Промес був затриманий в ОАЕ під час спроби вилетіти до Росії разом зі «Спартаком» після тренувального збору команди. Причиною затримання стала автомобільна аварія. 14 березня після суду Промеса оштрафували. І відразу після цього його заарештували на запит Нідерландів.

Будь ласка, читайте текст після реклами

Квінсі Промес – один із найкращих легіонерів у РФ. У 2014 році московський «Спартак» підписав із 22-річним голландцем чотирирічний контракт, заплативши за нього 10 мільйонів євро. У серпні 2018 року гравця було продано іспанській «Севільї» за 21 мільйон євро. Через рік Промес повернувся до Нідерландів, де виступав за амстердамський «Аякс».

У липні 2020 року на сімейній вечірці, яка проходила вдома у Промеса, він посварився зі своїм двоюрідним братом і завдав йому кілька ударів ножем. Гравця було заарештовано, проте пізніше відпущено у статусі підозрюваного. Після цього Промес виїхав до Росії і знову підписав контракт із московським «Спартаком».

2022 року стало відомо, що футболіста підозрюють у причетності до контрабанди через Бельгію понад 1300 кілограмів кокаїну.

Футбольний клуб «Спартак» сподівається на сприятливий результат для свого футболіста, заявила журналістам прес-служба столичної команди.

Будь ласка, читайте текст після реклами

У клубі сказали, що адвокати Промеса продовжать в апеляційній інстанції процес оскарження вироку окружного суду Амстердама, пов’язаного із запитом голландської влади про екстрадицію гравця до Нідерландів.

Нагадаємо, Україна хоче притягнути до відповідальності сумоїстку, яка збирала гроші для РФ.

З 2016 року обвинувачена сумоїстка почала виступати у складі збірної РФ. Проте після заборони російським спортсменам брати участь у міжнародних змаганнях зробила перерву в кар’єрі.

Раніше ексфутболіст збірної Росії заявив, що більшість населення РФ втомилася від війни. Також він зазначив, що у Росії треба бути дуже обережним з тим, що ви кажете.

Читайте також:

  • Чи допустять до Олімпіади прихильників Путіна? Неоднозначна відповідь МОК
  • Мудрик та інші українські футболісти закликали Макрона не допустити на Олімпіаду прихильників війни з РФ

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *