Зірка «Джеймс Бонда» Пірс Броснан зіграє у фільмі свого сина

Зірка «Джеймс Бонда» Пірс Броснан зіграє у фільмі свого сина 15.05.2024 14:12 Укрінформ Відомий ірландський актор Пірс Броснан, відомий своєю участю у декількох фільмах франшизи про «Джеймса Бонда», зіграє у фільмі, режисером якого виступить його син Шон Броснан.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Variety.

Трилер «Країна вовків» (Wolfland) стане другим повнометражним фільмом актора Шона Броснана, який нині став кінорежисером.

Продюсерами фільму будуть Маркус Воррен та Крістіан Мур. Очікується, що зйомки стрічки розпочнуться пізніше цього року у Великій Британії.

Зазначається, що трилер розповідає «про молодого підлітка, який, коли його сестра зазнає жорстокого нападу та демонструє ознаки трансформації, залишає своє маленьке село в пошуках легендарного мисливця на перевертнів, який може скасувати жахливе прокляття. Згодом він знаходить легендарного Девліна, який бере гроші підлітка та погоджується полювати на примарного монстра».

Окрім головної ролі у фільмах про таємного агента «007» у 1990-х і на початку 2000-х роках, Броснан також зіграв у таких стрічках, як «Чорний Адам» та «Mamma Mia!».

У майбутньому його можна буде побачити у фільмах «Нечестива трійця» та «Чотири листи кохання».

Як повідомляв Укрінформ, американський актор Джон Малкович зіграє у фільмі кіностудії Marvel Studios «Фантастична четвірка» (Fantastic Four).

Актор Джеймс Бонд фільм

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *