У США напали на актора Стіва Бушемі

У США напали на актора Стіва Бушемі 13.05.2024 14:58 Укрінформ У центрі Нью-Йорка невідомий напав на відомого голлівудського актора Стіва Бушемі.

Про це повідомляє Sky News, передає Укрінформ.

«На Стіва Бушемі було скоєно напад у центрі Мангеттена. Він став ще однією жертвою випадкового акту насильства в місті. З ним усе гаразд», – йдеться в заяві представника актора.

Він додав, що напад стався минулої середи. Невідомий ударив Бушемі кулаком. Актора доправили до найближчої лікарні з синцями, набряком і кровотечею лівого ока.

У поліції Нью-Йорка заявили, що нікого не затримували у зв'язку з нападом на 66-річного актора, розслідування триває.

Бушемі – лауреат премії «Золотий глобус». Він грав у телесеріалах «Клан Сопрано», «Підпільна імперія», фільмах «Скажені пси», «Кримінальне чтиво», «Армагеддон», «Фарго» та багатьох інших. Бушемі зіграв Микиту Хрущова у комедії «Смерть Сталіна».

У березні подібний інцидент стався з актором Майклом Стулбаргом («Підпільна імперія»). Його вдарили каменем ззаду під час прогулянки центральним парком Мангеттена. Стулбарг наздогнав свого нападника, якого затримали та якому висунули звинувачення у скоєному нападу.

Як повідомляв Укрінформ, австралійська поліція розшукувала зірку популярних серіалів «Додому і в дорогу» та «Сусіди» Орфеуса Пледжера, на арешт якого був виданий ордер.

Фото: the-talks.com 

Голлівуд Напад США Актор

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *