У Києві відкрили документально-художню виставку «Харків – фортеця»

У Києві відкрили документально-художню виставку «Харків – фортеця» Фото 18.09.2024 17:31 Укрінформ У Києві відкрили документально-художню виставку «Харків – фортеця», на ній представлені роботи харківських митців і дослідження, присвячені місту.

Про це повідомила у Фейсбуці Харківська міська рада, передає Укрінформ.

«Експозиція поєднує інформаційні матеріали та художні твори про Харків. Вона має розділи: «Історичне місто-фортеця Харків», «Харків – фортеця освіти», «Харків – фортеця науки», «Харків – фортеця культури та мистецтва», «Харків – фортеця українського відродження», «Харків – центр розвитку підприємництва», «Харків у Першій та Другій світових війнах» і «Місто-фортеця Харків у російсько-українській війні»», – йдеться у дописі.

На виставці представлені роботи художника Віктора Ковтуна, харківських митців Артема Погрібного, Валерія Грубаря, Каріни Мовсесян і дослідника, краєзнавця Андрія Парамонова.

Виставка триватиме до 6 жовтня за адресою: вул. Госпітальна, 24-а (вівторок – четвер, з 10:00 до 17:00; по п’ятницях із 10:00 до 16:00: субота – неділя, з 10:00 до 18:00).

Як повідомлялося, в Івано-Франківську відкрили чотириденний фестиваль «Харків: (не) релокована культура»: у програмі – 15 проєктів, які презентують мистецький Харків.

Виставка Харків Мистецтво

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *