monobank оновив дизайн та функції мобільного застосунку: що змінилося

monobank

Фото: пресслужба monobank

У monobank оновили дизайн мобільного застосунку – monobank 2.0. Також відтепер стала доступною функція спільної виписки всіх карток. Однак при бажанні користувачі зможуть повернутися до старого дизайну.

HR Wisdom Summit

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit. 10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни. Забронювати участь

Про це повідомив співзасновник monobank Олег Гороховський.

Він нагадав, що на старті в  monobank була лише одна картка, тому дизайн застосунки задумувався саме під неї.

“А зараз у нас уже і різні картки, і ФОПи, і ще багато всього в планах. Бо хочемо робити нові продукти. І бо не звикли стояти на місці”, – зауважив Гороховський.

Підписуйтесь на Telegram-канал delo.ua

Він повідомив, що тепер у застосунку monobank можна відкрити спільну виписку всіх карток, просто свайпнувши вправо.

“І не треба кудись натискати, щоб переходити від картки до картки, бо все робиться свайпами. І ще багато деталей, які краще відчути, ніж про них читати”, – підкреслив Гороховський.

За його словами, у monobank вирішили, що буде правильніше дати користувачам вибір, коли саме оновлювати дизайн, тому в розділі «Ще» з’явилася відповідна кнопка.

“Ба більше, ми ж розуміємо, що будь-які зміни провокують вал критики. Тому потім можна перейти до старого дизайну за подібною ж кнопкою в «Ще». Але усі нові речі будемо у подальшому робити лише у новому дизайні”, – зауважив  співзасновник monobank. 

Нагадаємо, 1 квітня стався збій у роботі monobank.  Користувачі скаржилися на проблеми у роботі мобільного застосунку та неможливість провести платежі.  

“Ось щоразу, коли в нас щось йде не так, я секунду заздрю старим, класичним банкам, які оновлюють застосунок раз на рік і падають не частіше, ніж один раз на рік. Але потім ми оживаємо, і я радий, що наші збої є результатом постійного бажання ще щось поліпшити або увімкнути щось раніше, ніж потрібно. Краще падати, вставати і бігти, ніж сидіти і дрімати”, – написав тоді Гороховський. 

Раніше повідомлялося, що monobank розширив послуги для “банок” – користувачі тепер можуть зберігати чужі “банки” до себе. Також збільшилась кількість одночасних зборів для благодійних фондів і з’явився IBAN для долучення до зборів юросіб.

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *