Внаслідок падіння уламка БпЛА в Києві травмовано жінку – Кличко

Внаслідок падіння уламка БпЛА в Києві травмовано жінку – Кличко

У Києві під час тривоги уламок дрона травмував жінку фото з відкритих джерел

Тривога в столиці тривала близько чотирьох годин

Вночі у низці областей, а також у столиці України оголосили повітряну тривогу через загрозу атаки ворожих безпілотників. Як повідомив мер Києва Віталій Кличко, уламки БпЛА в одному із районів міста поранили жінку. 

«У Дарницькому районі столиці під час ворожої атаки постраждала жінка. Її госпіталізували і оперують. Невеличкий уламок БпЛА потрапив у помешкання жінки через вікно балкону», – заявив Кличко.

Також він зазначив, що пошкоджень у будинку, де мешкає жінка, не виявлено. Наразі встановлюється інформація про інших постраждалих та про наслідки нічної атаки «Шахедами».

Нагадаємо, повідомлялось, що вночі 18 жовтня в Україні оголосили повітряну тривогу через загрозу атаки російських безпілотників. Повідомлялось, що БпЛА прямували у напрямку різних регіонів України, зокрема, були вони і на Киїівщині. 

До слова, аналітик та співзасновник проєкту DeepState Руслан Микула заявив, що у Курській області російські сили використовують дрони, які добре протистоять українським засобам радіоелектронної боротьби і мають високу точність ударів. 

Нагадаємо, два дні назад на Київщині внаслідок падіння уламків ворожого безпілотника загорівся приватний житловий будинок.

 

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *